Vëlla e motër nga Skenderaji dhurojnë pako ushqimore për 16 familje në nevojë

Fehmi dhe Lendita Gashi, vëlla e motër nga Krysheci i Skenderajt kanë dhuruar pako ushqimore për 16 familje në nevojë të Komunës së Skenderajt, në prag të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Në emër të qytetarëve të komunës, Kryetari Bekim Jashari, shprehi falënderime për familjen Gashi për përkrahjen e dhënë për familjet me kushte jo të mira ekonomike në komunën tonë.

Bashkë për njëri-tjetrin!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë