IMPRESUM

Portali DrenicaOnline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në nëntor të vitit 2016.

Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – DrenicaOnline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit DrenicaOnline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Telefon: +383 49 97 80 30

Email: drenicaonline1@gmail.com