Sport

Kuriozitete&Fun

10 gjëra që s’i dini mbi gënjeshtrat!

Pavarësisht se pse themi një gënjeshtër, shkencëtarët besojnë se një gënjeshtër përbëhet nga dy pjesë: kur ne shtiremi, duhet të krijojmë gënjeshtra dhe madje ta fshehin të vërtetën. Prandaj, të jesh gënjeshtar kërkon një përpjekje të dyfishtë, që përkthehet në një aktivitet më të madh të trurit. E cila, për të thënë më saktë, do të shpjegonte…
Lexo më shumë...

Opinione

Reklama

1-5 MARS

BIEN ÇMIMET PËRSËRI NGA 1 DERI ME 5 MARSSUPER AKSION NË , JORA CENTER

Publiée par Jora Center-Komoran sur Mercredi 27 février 2019

1 EUR
  Albanian Lek124
  Swiss Franc1.14
  British Pound0.877
  American Dollar1.13
14 Feb 19 

REKLAMO NË HAPËSIREN E REZERVUAR MË POSHTË