Kalaja dhe “fusha e mollës”- ky është fshati Vërboc i Drenasit

Vërboci është një fshat i bukur në Komunën e Drenasit.

Një reportazh i realizuar së fundi nga DTV flet për “fushën e mollës” dhe Kalanë e Vërbocit.

Ndiqëni reportazhin në vazhdim:

https://www.facebook.com/watch/?v=1061579687668443

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë