Në këto dy fshatra të Drenasit nesër do të mungojë rryma për 5 orë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara nesër në disa qytete e fshatra të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Rajoni më i prekur nga ndërprerjet do të jetë ai i Ferizajt, ku rryma do të ndalet deri në 12 orë.

Edhe në Drenas do të ketë ndërprerje.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-01-2021

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i  trafostacionit të ri.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-01-2021

1.

TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Tutini  (Kodi: 13000003016) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. M-25 (një pjesë), rr. Tutini, rr. Ibrisht, rr.Hajrullah Hasani dhe rr. Aziz Zhilivoda.

Arsyeja: Punime në ormanin e tensionit të ulët dhe ndërprerësin (AS).

Rajoni i Pejës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 19-01-2021

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (Kodi 52000009) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe  Lagjja Buzhalla.

Arsyeja: Energjizimi i linjës nga shtylla 12/1600 deri te trafostacionit.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-01-2021

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti  (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumatorë), lagjëja e Qiraxhive  (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj  nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shen Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinjeringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës   ( kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing  ( kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina   ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II  ( kodi: 40000003209) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re   ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria  ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti I shkencave  ( kodi: 40000004257) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: Rr. M25-3( një pjesë), bizneset komerciale, Kisha, Fakulteti i shkencave, Qendra e kompetencës.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Rajoni i Gjakovës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 19-01-2021

1.

NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bizneset (Kodi 82000020) nga ora 12:00-12:15 dhe 15:00-15:15

Vendet: 19 konsumatorë komercialë: rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezërit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokshi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumator) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gurthyesi Mendi (Kodi 82000020020) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Restorant Bjeshka  (Kodi 82000020033) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gurthyesi Mendi dhe Restorant Bjeshka.

Arsyeja: Punime në zonën Green Power.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë