Ministri Reçica vullnetarisht zgjedhë të jetë i 110 në listë

Në listën zgjedhore të Nisma Socialdemokrate bie ne sy numri 110 i ministrit në detyrë Skender Reçica.

I pyetur për këtë, ministri Reçica është përgjegjur se numri nuk është përmbajtje dhe mu për atë ai është i fundit në te, duke dhënë mesazhin që lista e Nismës është cilësore dhe e respektuar si në fillim, ashtu edhe në fund, si dhe në tërë tërësinë e sajë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë