Pamje/ Edhe në Poklek të Drenasit rrugët po ndahen në mes nga reshjet e fundit

Ndonëse investimet më të mëdha të pasluftës janë bërë në infrastrukturë rrugore, reshjet e shiut dhe të borës, kanë bërë që asfalti të bëhet copë-copë.

Veç një rrugë në Sferkë të Klinës, e c8ila mori jehonë edhe në media botërore, është një tjetër rrugë, e cila është ndarë në mes, por këtë herë në Komunën e Drenasit.

IndeksOnline sjellë pamje nga fshati Poklek, ku ndodhet e njëjta rrugë, e cila është rrënuar, duke u pamundësuar banorëve që të kalojnë dhe të lëvizin.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë