Donatori Latif Syla ndërton shtëpi për familjen Tahiri

Familja e Ramadan Tahirit tani u bë me shtëpi të re, kjo falë ndihmës së donatorit, babait të pronarit të kompanisë “Syla Group”, Latif Syla.

Ne emër të komunës, Kryetari i komunës, Bekim Jashari shprehi falënderime për kompaninë “Syla Group”, Latif Syla si dhe pronarin e kësaj kompanie, Mustafë Syla, për ndihmën e ofruar familjes, në plotësimin e nevojave të tyre sidomos në këtë kohë kur stina e dimrit po afrohet.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë