Pulat po bëjnë vezë me bisht

Një fenomen i çuditshëm është vënë re në zonën e Dijarbakir në Turqi, ku një fermer, teksa nxirrte vezët e bëra nga pula për t’i ngrënë për mëngjes, vuri re se disa prej tyre ishin me bisht.

Sipas mediave turke, fëmijët e Besir Akbuğa, i cili punon si tregtar në rreth, në mëngjes kanë shkuar te pulat dhe kanë hasur në vezë të ndryshme dhe për këtë thirrën të atij.

Në lidhje me vezën e jashtëzakonshme, Akbuğa deklaroi se nuk e kishte hasur kurrë më parë një gjë të tillë dhe se donte të regjistronte dhe të tregonte se ishte shumë interesante.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë