Nëse macja e dikujt tjetër vjen te dera juaj ka një arsye, zbuloni çfarë mund të ndodhë me ju

Në kultura të ndryshme, ka disa kuptime dhe simbole që lidhen me ardhjen e një mace.

Në Indi besohej se nëse në shtëpinë tuaj vjen macja e dikujt, së shpejti do të ketë dasmë ose do të keni një zgjerim të familjes.

Personi i zgjedhur nga kjo kafshë si pronar, së shpejti mund të presë ndryshime të lumtura në jetë. Besohej se një kotele e adoptuar mbron familjen nga energjia e pafavorshme.

Një mace shtatzënë në pragun e derës është edhe provë edhe shenjë e mirë. Ata nuk do të vijnë në një shtëpi ku mbretëron kaosi energjetik, por tërhiqen nga vendet që rrezatojnë energji pozitive.

Shfaqja e saj në pragun e derës tregon se ju presin fati, suksesi dhe mbarësia, veçanërisht nëse kujdeseni për kotelet ose i adoptoni.

Një mace që endet në shtëpinë e një personi të vetmuar mund të tregojë një takim të afërt me shpirtin binjak, por edhe përparim në karrierë për ata që kanë nisur një punë të re.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë