Ai filmoi rreth 80 qen që u futën në oborr, por ngjarja nuk mbaroi siç kishte shpresuar

Kur themeloi Sawnee Dog Retreat, Rawson Livezey nuk e kishte idenë se sa shumë do t’i sillte argëtimi i përditshëm.

Në parajsën e tij të vogël, shpesh ka dhjetëra qenë të vegjël dhe gjëja e tyre e preferuar është hyrja në oborr.

Pastaj të gjithë qentë vrapojnë në një hapësirë të madhe ku mund të luajnë, dhe skena është aq e zgjuar sa Rawson filloi ta filmonte.

Një ditë vendosi një aparat fotografik dhe hapi derën dhe 85 qen vrapuan në oborr. Teksa shumica prej tyre vrapuan me zgjuarsi mbi kamerën, Cooper-i i ëmbël u përplas drejt e në të.

Për fat të mirë, gjithçka shkoi pa pasoja. “Ai menjëherë u hodh brenda dhe vazhdoi të luante”, tha Rawson The Dodo.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë