Aksioni i Policisë me mëngjes, konfiskon armë!

Në orët e hershme të mëngjesit, Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion në qytetin e Pejës, dhe fshatrat përreth.

Si rezultat i kësaj janë konfiskuar armë, bëjnë të ditur të IndeksOnline.

Ndërkohë që aksioni që lidhet edhe me kontrabandë po vazhdon edhe më tej.

IndeksOnline, do t’iu mbajë të informuar.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë