Pastrohen rrugët e Drenasit

Drejtoria e Shërbimeve Publike po vazhdon me aktivitetet të cilat kanë të bëjnë me mirëmbajtjen e rrugëve të Drenasit.

Sonte, në këto orë të vona, DShPE po përkujdeset për pastrimin e rrugëve.

Siç shihet në këto fotografi, kompania përkatëse po bën pastrimin e rrugëve dhe trotuareve të Komunës së Drenasit.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë