I riu që humbi jetën mbrëmë në aksidentin në Drenas, është nga Negroci

I riu që humbi jetën mbrëmë në një aksident trafiku në Drenas, është nga fshati Negroc.

Sipas njoftmit të dhënë nga faqja e fshatit, varrimi i Xhemë Gashit do të bëhët sot në ora 16:00 në Negroc, te varrezat e lagjes së Pllavit.

Njoftimi i faqës së fshatit:

NJOFTIM MORTOR

Me dhimbje e pikëllim të thellë njoftojmë farefisin, miqtë dhe dashamirët se dje në moshë të re, ndërroi jetë bashkvendasi ynë, Xhemë Bexhet Gashi.
Varrimi bëhet sot në varrezat e Fshatit Negroc, në Lagjën e Pllaviqe në ora 16:00.

I përjetshëm qoftë kujtimi për ty Xhemë!

Te qoftë i lehtë dheu i Kosovës!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë