Ministria e Arsimit anulon testin e arritshmërisë

Ministria e Arsimit ka vendosur ta anulojë testin e arritshmërisë për klasat e 9-ta për vitin shkollor 2019/2020 në të gjithë vendin.

MASH ka thënë se ky vendim ka ardhur si pasojë e gjendjes me pandeminë e koronavirusit dhe me qëllim ruajtjen e shëndetit të nxënësve dhe personelit arsimor.

Vendimi i plotë:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë