Komuna e Drenasit ngushëllon familjen Dugolli me rastin e humbjes së vajzës së tyre

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe Drejtoria Komunale e Arsimit, i shprehin ngushëllime më të sinqerta familjes Dugolli nga Nekoci më rastin e humbjes së vajzës së tyre, Lirigzona Pajazit Dugolli, nxënëse e Shfmu “Bajram Curri në Nekoc.

Ngushëllime familjes, shoqeve e shokëve të klasës, shkollës dhe mësimdhënësve.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë