Për kontributin e dhënë, zjarrfikësve të Drenasit u jepen mirënjohje

Zjarrfikësit e Komunës së Drenasit, të mërkurën kanë shënuar ditën e tyre dhe me këtë rast, ne emër të kryetarit të Komunës, Ramiz Lladrovci, drejtoresha e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, u ka dhënë mirënjohje për angazhimin e tyre në mbrojtje të qytetarëve të Drenasit.

Drejtoresha Krapi, ka falënderuar zjarrfikësit e Drenasit për punën e tyre dhe bashkëpunimin e treguar si me institucionet lokale ashtu edhe me qytetarë.

Komuna e Drenasit, i uron Zjarrfikësve ditën e tyre.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë