Barnatorja bujqësore “Kastriot Janova” ndihmon familjet në nevojë me miell

Kryetari i Komunë së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka pritur në takim pronarin e barnatores bujqësore “Kastriot Janova” me pronarë Kastriot Janova i cili ka treguar së do të ndihmoj familjet në nevojë të komunës së Drenasit me 1250kg miell për të tejkaluar situatën e krijuar nga covid-19.

Kryetari Lladrovci ka falënderuar pronarin e këtij biznesi, Kastriot Janova për gatishmërinë dhe solidaritetin e treguar për t’i ndihmuar ato familje të cilat kanë nevojë gjatë kësaj kohe për të tejkaluar këtë gjendje.

Mielli do të ndahet për familjet në nevojë sipas listave të dërguara nga administratorët e vendbanimeve.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë