Pse nuk u morën mbeturinat dje në disa fshatra të Drenasit, KRM-Pastrimi jep sqarim

KRM-Pastrimi njësia operative në Drenas, përmes Drejtorisë për Shërbime Publike dhe Emergjencë, njofton të gjithë qytetarët e zonave kadastrale si: Likoshan, Gradicë, Godanc dhe Vasilevë, se dje më datën 12.02.2020, për arsye të disa defekteve në automjete nuk kanë pasur mundësi që të kryejnë shërbimet sipas orarit zyrtar operativ.

Shërbimi për zonat e lartpërmendura do të kryhet gjatë ditëve të fundjavës.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë