25 fotografi të mahnitshme që tregojnë fuqinë e vërtetë të grimit

Një grim i qëlluar mund të jetë një vegël e mrekullueshme që mundë të ndihmojë të shprehni veten, të ngritni vetëbesimin dhe të ju bëjë një ditë të zymtë të shkëlqejë.

Ndonjëherë grimi është aq i fuqishëm sa mund ta ndryshojë komplet dukjen e një gruaje.

Bright Side ka mbledhë disa imazhe të mahnitshme që do të ju lënë pa fjalë, të cilat mund t’i shihni edhe më poshtë, nga disa artistë të grimit më të aftë në botë:

1. Kur grimi i juaj është absolutisht pa të meta:

2. Kur të bën ekzotike dhe unike:

3. Kjo dukje:

4. Çdo ditë është një mundësi për ta përmirësuar veten:

5. Sytë nuk gënjejnë:

6. Grimi mund të ju rritë vetëbesimin:

7. Grimi i mirë mund të ju bëjë të lumtur:

8. Duken si dy persona, por është vetëm një grua:

9. Nga Princeshë në Mbretëreshë:

10. Shumë glam:

11. Ky është një transformim i vërtetë:

12. Kush thotë që kukullat ‘Barbi’ nuk janë të vërtetë:

13. Një person pak më ndryshe:

14. WOW

15. Një person mund të ndihmojë që ideja e artistit të vijë në jetë:

16. Shtimi i ngjyrës është gjithmonë një ide e mirë:

17. Dita juaj më e rëndësishme mund të bëhet edhe më e veçantë:

18. ‘Smokey eyes’ kurrë nuk do të dalë nga moda:

19. Bukuri natyrale:

20. Butësia nuk humbë edhe me ngjyra të lehta në fytyrë:

21. Grimi është më shumë se vetëm maskarë dhe buzëkuq:

22. Ky ndryshim:

23. Fuqia e buzëve të kuqe dhe qerpikëve të gjatë:

24. Ka grim për çdo grua që do të vë në pah tiparet më të mira:

25. Një grim i cili të freskon ditën:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë