Emrat e disa kandidatëve të PDK-së që 99% do të jenë deputetë në Kuvendin e Kosovës

Emrat e kandidatëve të kësaj partie që kanë arritur të fitojnë ulësen e deputetit në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit.

Disa kandidatë që tashme kanë marrë votat e mjaftueshme për t’u bërë deputet.

Sipas rezultatit aktual preliminar të zgjedhjeve, PDK-së pritet t’i takojnë 24 deputetë, por rinumërimi i votave në disa vendvotime, votat me kusht dhe ato të diasporës mund të ndryshojnë radhitjen me vota të tre kandidatëve të tjerë që janë në pritje për t’u bërë deputetë që kanë më pak se 10 mijë vota.
Loading...
Loading...

Më poshtë emrat e 21 kandidatëve të PDK-së që kanë marrë më së shumti vota që kanë siguruar ulësen e deputetit.

Kadri Veseli

Uran Ismaili

Ferat Shala

Image result for ferat shala

Elmi Reçica

Image result for elmi recica

Mergim Lushtaku

Image result for mergim lushtaku

Bedri Hamza

Image result for bedri hamza

Abelard Tahiri

Image result for Abelard Tahiri

Kujtim Gashi

Image result for Kujtim Gashi

Bajrush Xhemaili

Image result for Bajrush Xhemaili

Bekim Haxhiu

Image result for Bekim Haxhiu

Sejdi Hoxha

Image result for Sejdi Hoxha

Memli Krasniqi

Image result for Memli Krasniqi

Enver Hoxhaj

Image result for Enver Hoxhaj

Hajredin Kuçi

Image result for Hajredin Kuçi

Gazmend Bytyqi

Image result for Gazmend Bytyqi PDK

Ariana Musliu-Shoshi

Image result for Ariana Musliu-Shoshi

Eliza Hoxha

Image result for Eliza Hoxha

Ganimete Musliu

Image result for Ganimete Musliu

Floretë Zejnullahu

Image result for Floretë Zejnullahu

Besa Ismaili-Ahmeti

Image result for Besa Ismaili-Ahmeti

Blerta Deliu

Image result for blerta deliu

/epoka e re/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë