Dega e PDK-së në Drenas ka një njoftim për simpatizantët e saj

Kandidatët e PDK-së nga Drenasi për deputet do të takohen me strukturat e PDK-së dhe simpatizantët nga Drenasi.

Takimi mbahet sonte dhe fillon nga ora 19:00 në ambientet e Hotel Nobel në Drenas.

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga dega e PDK-së në Drenas për zgjedhjet e 6 tetorit të këtij viti:
Loading...
Loading...

 

31Ferat Shala✔️

35 Sejdi Hoxha✔️

48Elmie Plakiqi✔️

67Gani Halilaj✔️

70Petrit Hajdari✔️

95Muhamet Gjoka✔️

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë