Para ndeshjes kundër Anglisë, Lladrovci ua kujton fjalët e poetit George Gordon Byron

Në ditën e ndeshjes së përfaqësueses së Kosovës dhe Anglisë, kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ua citon Lordin Bajron, anglisht e shqip.

Z. Lladrovci, me këtë mesazh duke vendosur portretin e poetit të madh Bajron me veshje shqiptare, ngre lartë cilësimin e Lordit Bajron për shqiptarët, kur para gati dy shekujve ka deklaruar se “Shqiptarët janë raca më e bukur njerëzore, të guximshëm, më të fortë se kështjellat e tyre!”.

Loading...
Loading...

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë