Të martën mbahet Akademi Përkujtimore për 25 dëshmorë

Komuna e Drenasit, nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, të martën me datë 16.04.2019 duke filluar nga ora 12:00 në Sallën e Kulturës do të mbahet Akademi Përkujtimore për nderë të rënies së 25 dëshmorëve të Komunës së Drenasit te renë nga data 13.04-19.04.1998/99.

Ne këtë Akademi Përkujtimore do të nderohen këta dëshmorë:

Loading...

Rasim Misin Sopi, Kadri Ramadan Karaqica, Fazli Shaban Qerkini, Bejtë Pajazit Rexhepi, Hajzer Xhemajl Rexhepi, Mehdi Amrush Berisha, Agron Sherif Berisha, Naim Azem Tiku, Hashim Shaqir Uka, Mehdi Nebih Bytyqi, Gëzim Hagji Morina, Halill Mehmet Bajraktari, Sokol Regjep Elshani, Fetah Ali Kiqina, Besim Bislim Malaj, Azem Miftar Hajdari, Ramadan Elmi Bytyqi, Mentor Nazim Morina, Mehdi Zymer Fazliu, Islam Mehmet Kastrati, Mentor Naim Gashi, Muhamet Asllan Gashi, Nuredin Adem Munishi, Halim Ramadan Bajraktari dhe Agim Osman Elshani.
Lavdi gjithë dëshmorëve të kombit!

Më shumë