Puthja nga distanca bëhet realitet me këtë aparat (Foto)

Edhe kur je larg mund ta ndiesh puthjen e dashurisë tënde.

Shkencëtarët kanë shpikur një aparat i cili vendoset në telefon dhe mund të përçojë puthjen e partnerit/es edhe pse të dy mund të jenë me mijëra kilometra larg njëri-tjetrit.

Shpikësit shpresojnë t’i japin zgjidhje një prej problemeve kryesore të prishjes së lidhjeve, largësia.

Ata thonë se mjafton që çifti të vendosë buzët në aparat dhe aty mund të përjetojnë puthjen e njeriut të zemrës.

Sipas tyre ndjeshmëria është e njëjtë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë