Njihuni me shqiptarin që jeton me ujqërit (Foto)

Në fillim mund të ju duken qenë. Por janë ujq të vërtetë. Sigurisht ujqit nuk do ta kishin ndjenjën e miqësisë me njeriun në këtë mënyrë siç mund ta shihni në këto fotografi.

Por pas kësaj të vërtete ekziston një arsye.Ujqit ishin marrë në Itali sa ishin këlysh dhe ishin sjellë në Malësinë e Tetovës, ku ishin rritur me pronarin e tyre Fadil Ismaili, nga Tetova. Ai është një njeri i pasionuar me ujqit.

Ata tashmë janë rritur dhe kanë aftësi të njohin njerëzit dhe të jenë më të shoqërueshëm me ta.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë