Policia sërish ka maltretuar sot pjesëtar të Grupit të Kumanovës

g_1480496537-668383Në seancëne fundit për rastin Kumanova është maltretuar Hajrush Avdijaj (Spirro), njoftojnë për Gazetën Lajm burime nga mbrojtja

Që të jetë skandali më i madh, thonë këto burime, maltretimin e ka filluar një gardian shqiptar. “Gardiani shqiptar ose me mirë të themi shqipfolës e ka sharë duke e quajtur kosovar.

Hajrushi ja ka kthyer ne jemi SHQIPETAR e SHQIPERI DO JET. Ndërsa policët maqedonas u kanë dalë ne krah policit shqipfolës dhe e kanë maltretuar Spirron”, thonë për Lajm burime nga mbrojtja.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë