Mblidhen mjetet për trajtimin e Noela Hotit nga Caralluka

Njoftim nga familja e Noela Hotit:

Shume te dashur njerëz zemermire e zemërgjerë,

Janë grumbulluar parat e nevojitura për trajtimin e semundjes se Vajzës Noela Fatmir Hoti!

Faleminderit te gjithe juve qe e keni shpërndarë kërkesën e keni dërguar para. Secili cent që ju e keni dhuruar siguron që vajza jonë të kete trajtimin e duhur në Spitalin Sistina në Maqedoni!

Shume te dashur ju qe u bete bashke me neve gjate ketyre diteve, ne cfardo forme, ndoshta as nuk mund t’a imagjinoni lehtësimin që na e keni sjell me mundësinë që po ja jepni për Noela Hotin për të jetuar, e me shpresë për t’u shëruar plotësisht.

Faleminderit nga zemra, nga familja e Noeles nga Caralluka, Zoti ju shperblefte të gjithëve paqi shendet ju dhe familjet e juaja!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë