E shpallën të vrarë nga Rrustë Llapi, bëhet i gjallë serbi në Gjermani

Mediat në Gjermani dhe në vend raportuan se Rrustë Llapi ka vrarë reperin serb në Dyseldorf, për shkak të një borxhi.

Reperi serb, para disa minutave është shfaqur live në Klan Kosova, ku foli dhe rrëfeu për rastin, dhe bëri të ditur se ai është gjallë dhe nuk është vrarë.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë