“Gjeneratat e reja sot nuk e dinë çka ishte lufta e UÇK-së”/ Propozohet të futet në planprogramin arsimor

Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës është një periudhat më të rëndësishme të historisë së Kosovës.

Shumë dëshmorë dhanë jetën pë liriné e Kosovës.

Kryetarja e Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve në Mitrovicë, Alije Gashi Tmava, ka dhënë një propozim interesant. Tmava ka kërkuar që lufta e UÇK-së të futet pjesë e planprogramit në arsim që gjeneratat e reja të mësojnë për lavdinë dhe sakrificën e dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

 

 
 
 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë