Biznesmeni drenicas Isak Neziri shpalos platformën unike të “Serafim Consulting”

Biznesmeni Isak Neziri nga Gjermania ka shpalosur në Kosovë platformën unike të “Serafim Consulting”.

Ai ka treguar për rrugëtimin e “Serafim Consluting” përgjatë viteve dhe shtimin e punëtorëve mbi 500 në këtë kompani.

“Në vitin 2022 është themeluar ‘Efa Corporate Group” në të cilën është edhe ‘Serafim’, kemi filluar vetëm me dy puntorë ndërsa tani me krenari po e them se jemi mbi 500 punëtorë ndër ta janë edhe 200 punëtorë në Kosovë, për një periudhë shumë të shkurtër ne kemi arritë që të krijojmë një infrastrukturë jashtëzakonisht të mirë për kompanitë tona e në veçanti për kompaninë ‘Serafim’ ku kemi fillu dhe kemi identifiku shumë biznese kosovarë të cilëve i’a kemi mundësuar për një periudhë shumë të shkurtër të zënë vend në tregun evropian posaqërisht në Gjermani”, tha ai.

Neziri shton se përmes “BKI” kanë arritur të sjellin edhe investitor në Kosovë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë