Sulmi i Iranit ndaj Izraelit/ Vjen reagimi i parë i Kosovës, MPJD u bën thirrje kosovarëve atje që të ndjekin e të zbatojnë udhëzimet e sigurisë

Pas sulmit të Iranit ndaj Izraelit, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka thënë se është në komunikim të pandërprerë me Ambasadën e Kosovës në Izrael.

Ministria u ka bërë thirje  qytetarëve që t’i ndjekin dhe zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase ose të kontaktojnë në numrat e kontaktit të Ambasadës +972 58-634- 0450 & +972 54-469-9799.

MPJD është në komunikim të pandërprerë me Ambasadën e 🇽🇰në 🇮🇱.

U bëjmë thirrje qytetarëve të ndjekin e të zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase ose të kontaktojnë në numrat e kontaktit të Ambasadës +972 58-634- 0450 & +972 54-469-9799 pic.twitter.com/dawTDd4MMr

— MFA Kosova 🇽🇰 (@MFAKOSOVO)April 14, 2024

“U bëjmë thirrje qytetarëve të ndjekin e të zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase ose të kontaktojnë në numrat e kontaktit të Ambasadës +972 58-634- 0450 & +972 54-469-9799”.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë