Ndodhë në Malishevë, pacientit i largohet telefoni nga stomaku

Të shtunën është raportuar se një pacientit i është gjetur një telefon në stomakun e tij.

Pacienti N.N, e cili ishte duke u trajtuar për çrregullime depresive, pasi është dërguar nga familjaret në një klinikë në Malishevë, kanë vërejtur se në lukthin e tij është një telefon.

Mjekët kanë ndërhyrë menjëherë, dhe ka përfunduar me sukses intervenimi.

Ndërsa është bërë e ditur se pacienti është dërguar për trajtim të mëtutjeshëm tek psikiatri.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë