Restaurant “Sharri” në Komoran/ 5 euro menu iftari: Supë, mish i bardhë, mish ramstek, pleskavicë, oriz, langje, çaj indian (rusi), hurme, fiq e llokum

Për muajin e shenjtë të Ramazanit, restaurantet zakonisht dalin me menu të veqantë dhe me çmime nga më të ndryshimet.

Por restaurant Sharri në Komoran ka një ofertë që nuk jemi mësuar të shohim deri më tani.

Me 5 euro ju mund të ngopeni duke ngrënë mishëra e duke pirë langje e çaj të zi (rusi).

Kjo është menu-ja e iftarit te Sharri: Supë, mish i bardhë, mish ramstek, pleskavicë, oriz, langje, caj indian (rusi), hurme, fiq e llokum, të gjitha këto 5 euro.

Ndryshe Sharri në Komoran njihet edhe për çmimet e ulëta në rrjetin e marketeve./DrenicaOnline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë