Biznes i ri në Krajkovë të Drenasit/ Aventura e re po ju pret, merrni motorët ATV dhe ngjituni kodrave e maleve

Jeni gati për aventura. Motorët ATV po ju presin për tu ngjitur kodrave e maleve dhe për të testuar veten në terrene të ndryshme.

Një biznes i ri “Offroad Supreme” kaq interesant është hapur tani në fshatin Krajkovë të Drenasit ku ekipi profesional është duke iu pritur për të nisur aventurën e re.

Aventura nuk njeh kufi as edhe në ditët me shi, prandaj bëhuni gati për rrugëtimin e përbashkët dhe për kujtimet e paharruara.

Tani motorët ATV janë ngjitur me grupe deri në majën e bjeshkës së Kosmaqit prej nga shihet gjysma e territorit të Kosovës. Kjo aventurë e re në Kosovë, çdo ditë e më shumë po mbledh klientë të shumtë na i gjithë vendi.

Klientët para se të nisin ngasjen e motorëve me katër rrota, do të njoftohen edhe me procedurat e para që duhet t’i ndjekin.

Grupet e fundit zbuluan se balta (lloqi) nuk është pengesë, është pjesë e atraksionit!
Andaj ditë e natë, a𝗏𝖾𝗇𝗍𝗎𝗋𝖺 𝗇𝗎𝗄 𝗇𝗃𝖾𝗁 o𝗋𝖺𝗋.

Për rezervime na kontaktoni në: 𝟎𝟒𝟖 𝟔𝟗𝟔 𝟔𝟔𝟒 📲
𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤: Offroad Supreme
𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦: @offroad.supreme
𝐓𝐢𝐤𝐭𝐨𝐤: @offroad.supreme

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë