Restaurant Villablinaja ju sjellë meny të larmishme dhe të shijshme për Iftar

Me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, Restaurant Villablinaja ju sjellë meny të larmishme dhe të shijshme për Iftar.

Urojmë që të keni shëndet të mirë dhe agjerim të lehtë!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë