Punime në rrjet, në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës sot

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si i rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkabaj  (kodi: 15019002)  nga ora 10:30 deri 15:00.

Vendet: Shkabaj,pjese te Mazgitit,”American School of Kosova,Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL” shpk,gim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K,Iber Lepenci,Ambullanta (e Kek-ut),Lagje e Re Hade- Shkabaj,Agim Gashi NTP “AGIMI COM,BAST Trade.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im    nga ora 10:00 deri 14:00   këta TS:

NS 10/0.4kV Llapnasella 3   (kodi: 19000035121).NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123).NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122).NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011).NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013).NS 10/0.4kV NTP” Arbëria”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016).NS 10/0.4kV Banesat Private te shkolla L.P. (Kodi: 19000035020).NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028).NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029).

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097).

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098).NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099).NS 10/0.4kV JEHONA TS Priv. (Kodi: 19000035100).NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani  (Kodi: 19000035101).NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105).NS 10/0.4kV Shaip Kadriu  (Kodi: 19000035153).NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247).NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi)  (Kodi: 19000035003).NS 10/0.4kV Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)    (Kodi: 19000035004).NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156).NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi: 19000035161).NS 10/0.4kV Driton Mehmeti  (Kodi: 19000035164).NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237).NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi: 19000035039).NS 10/0.4kV Fura Kobake  (Kodi: 19000035042).NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci    (Kodi: 19000035044).NS 10/0.4kV Albert Rudari  (Kodi: 19000035045).NS 10/0.4kV Naser Mustafa- objekt banesor    (Kodi: 19000035047).NS 10/0.4kV Afrim Hoxha    (Kodi: 19000035048).NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137).NS 10/0.4kV Objejkti privat Hamdi Mehmeti (ob. elipsa) (Kodi: 19000035012)NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi: 19000035043)NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049.)NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104).NS 10/0.4kV Basri Shahini   (Kodi: 19000035108)NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi: 19000035113)NS 10/0.4kV Llapnasella 4  (Kodi: 19000035120).NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti  (Kodi: 19000035129).NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica     (Kodi: 19000035138).NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146).NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159).NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk   (Kodi: 19000035162).NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci   (Kodi: 19000035163).NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240).NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241).NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245).NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi  (Kodi: 19000035248).NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249).NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264).NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276).NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K Idriz Hasani (Kodi: 19000035271).NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270).NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-  (Kodi: 19000035286).NS 10/0.4kV American Hospital Kosova II SH.P.K K. A.  (Kodi: 19000035290).NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035273).NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica (Kodi: 19000035302).

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë –Ferizaj.

Arsyeja:  Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetie dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike- demontimin e kabllove 10kV nga TSSH ekzistuese dhe vendosja në kthinën hyrëse si dhe nga kthina dalëse në TSSH ekzistuese (hyrje dalje).

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:30 deri ora 15:00.

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq Xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren:

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (kodi: 31000012) nga ora 10:00 deri 14:30.

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re sipas projektit investiv.

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta  e Re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ngritja e  një shtylle të tensionit të mesëm në degëzimin 10kV për tek TS Kulla Gracka e Vjetër si dhe bartja e rrjetit përmes dy konzollave-anije të tensionit të mesëm.

Mitrovicë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV J20 Studime-Grupi I bizneseve (kodi: 73000013) prej orës 09:30 deri në ora 13:00.

Vendet: Studime-2,TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC,TSSH-Zjarrefikset (Studime),TSSH 2-Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K.  Ylber Kuraja.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, bartja e rrjetit nga shtyllat e dëmtuara në shtylla të reja.

Gjilan:

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10[kV] Kllokot do të ndërprehet:

LP 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) nga ora 09:00 deri 12:00.

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1

Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit te aprovuar (ndërrimi i konzollës).

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë