Kia është fituese e 4 çmimeve prestigjioze të “What Car” në 2024!

Çmimet “Vetura e Vitit”, duke përfshirë fitimet e kategorive kryesore për Kia Sportage dhe Kia EV6. 

David Hilbert, Drejtor i Marketingut të Kia Europe, komentoi: “Të fitosh katër çmime prestigjioze ‘What Car’?

Çmimet janë një arritje për të cilën ne ndihemi vërtet krenarë!

1. Kia Sportage: “SUV më i mirë familjar”.
Për të dytin vit radhazi, Kia Sportage u nderua me çmimin “SUV më i mirë familjar”.

Trupi gjykues komentoi: “Kia Sportage ka një udhëtim më të rehatshëm se rivalët kryesorë, megjithatë ajo frymëzon besim në rrugët me dredha, falë kapjes së fortë dhe drejtimit të saktë.

2. Kia EV6: “SUV-i më i mirë elektrik familjar”.
Dy vjet pas fitimit të çmimit të përgjithshëm “Vetura e Vitit” të What Car ”?, Kia EV6 ende shihet nga shumë njerëz si vendosjen e standardeve për veturat EV në klasën e saj.

Gjyqtarët komentuan: Vetura e Vitit, Kia EV6 vazhdon të kombinojë një gamë të madhe baterish, karikim të shpejtë, një ekuilibër të shkëlqyeshëm të udhëtimit dhe trajtimit dhe nivele bujare të pajisjeve për një çmim konkurrues më të mirë se çdo rival.

3. Kia EV9: “Elektriku më i mirë 7-vendësh”.
Kia EV9 u vlerësua gjithashtu me çmimin “Elektriku më i mirë 7-vendësh”, për aftësitë dhe vlerën e tij duke ofruar ndenjëse të rehatshme për shtatë të rritur në një paketë që mund të përballojë udhëtime të gjata.

4. Kia fiton “Çmimi i veturave tërheqëse” për zgjedhjen e saj të gjerë të veturave me aftësi tërheqëse!

Trofeu i katërt i Kia-s eshte çmimi “Çmimi i veturave tërheqëse”, i rezervuar normalisht për një automjet individual, por këtë vit duke njohur gamën e gjerë të veturave të Kia-s për tërheqje gjyqtarët vlerësuan  se Kia si markë ishte më e merituara për çmimin për mënyrën se si ajo ndërton vazhdimisht vetura tërheqëse brilante, pavarësisht nëse dëshironi një veturë me naftë, një hibrid apo edhe një veturë plotësisht elektrike.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë