Jetesë ideale në ‘Ideal Residence’/ Diçka e re po vjen në qytetin e Drenasit!

Kompania ‘Ideal Capital’ ka filluar projektin gjigant në Drenas ku do të ngritet një super objekt afaristo-banesor.

Lokacioni gjendet në rrugën e Feronikelit dhe për të kanë punuar arkitektët dhe inxhinerët deri në detajin e fundit.

Shitjet tashmë kanë filluar dhe ju zgjedhni atë që është e përshtashme për juve dhe bëjeni tuajën!

📌Një vend që ofron siguri, qetësi dhe lumturi!
📌Tipe të ndryshme me dimensione të ndryshme të banesave!
📌Qasje e lehtë në të gjitha rrugët!

Për jetesë ideale, zgjedh Ideal Residence!🔑✨

📌Rr. e Feronikelit, Drenas
Për çdo informacion na shkruani në faqen tonë në Facebook dhe Instagram ose kontaktoni numrat e telefonit:
📞 +383 45 121 002 📞 +383 45 121 010
🌐 www.idealcapital.eu
#IdealCapitalResidence #Arkitekturë #Ndërtimtari #Drenas #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #foryou #foryoupage

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë