Intervistë | Drejtoresha komunale shembull se si duhet punuar [VIDEO]

Laureta Thaqi, drejtoreshë e Administratës në Komunën e Drenasit, është shembull se si duhet punuar.

Ajo në një intervistë për DrenicaOnline ka folur në detaje për punën të cilën ajo e bënë dhe për përkushtimin e vazhdueshëm në kryerje të detyrës.

Ndonëse e re në moshë, Laureta ka përvoje të gjatë në media dhe kohë më parë ishte drejtoreshë për rini, sport e kulturë në Komunën e Drenasit.

Ndiqeni intervistën e plotë:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë