“B&T” metalpunues në Drenas me punime unike metali dhe hekuri

“B&T” metalpunues në Drenas ofron një gamë të gjerë të prodhimeve nga metali sikurse dyer, parmakë të brendshëm dhe të jashtëm, objekte nga hekuri, modele të ndryshme me CNC dhe me plastifikim.

Modelet unike dhe profesionalizmi në punën e kryer e bëjnë “B&T” një nga bizneset lokale më të besuara për shërbimet dhe produktet e ndryshme që mund të ju duhen për shtëpitë, nevojat e bizneseve tuaja dhe më gjerë.

“B&T” gjendet në rrugën “Bejtë Rexhepi” në Drenas.

Për më shumë informata rreth gamës së produkteve mund të njoftoheni edhe nëpërmjet numrave kontaktues: 049-639-223; 049/653-911

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë