Rruga që lidh tri fshatra të Drenicës sot do të jetë e mbyllur për disa orë, kjo është arsyeja

Njoftohen banorët e fshatrave Kllodernicë, Kopiliq i Epërm dhe Turiqefc se në fshatin Kopiliq i Epërm gjatë ditës së sotme do të zhvillohen punime për zgjerimin e kanalit të ujit atmosferik në këtë fshat, prandaj kjo rrugë në këtë vend do të jetë e bllokuar për disa orë deri në përfundim të punimeve.

Duke kërkuar mirëkuptimin e banorëve, kërkojmë nga ana e tyre që të shfrytëzojnë pjesët tjera të rrugës të cilat janë të lira për qarkullim në komunikacion.

.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë