Orari i reduktimeve të planifikuara nga KEDS gjatë ditës së shtunë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 24.02.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.Për shkak të këtyre punimeve në disa lokalitete të rajoneve do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit1.Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:TS 10/04[kV] Novosellë trafo e re (kodi: 16023003073) nga ora 09:00 deri 14:00.

Vendet: Novosellë- trafoja e re.Arsyeja:  Ndërprerje emergjente, bartja e rrjetit në 5 shtylla të tensionit të ulët.2.Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:Dalja 20[kV] J26 Dalja Nr.4 (kodi: 19000075) prej orës 10:00 – 10:15 dhe nga 14:00 – 14:15.Vendet: rr.Muharrem Fejza, rr.Jakov Xoxa Lirimi  H -D/lok-1, rr.Ahmet Gashi objekti a c-BLL-A-VIII-36, rr.Prekazi Cima Ll-F/1Muharrem Fejza IN TIME  Objekti II /1, Lagjja e Spitalit, Kerem Leëton L-A, Muharrem Çami Hyr.I Kati-1/24, Mati I Prekazi, Malush Kosova, Ndue Përlleshi Blini III -1 K-1 L2B, Muharrem Fejza 10 K-1-LL-BArsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.3.Nga NS 110/10(20)kV

Prishtina 2 do të ndërprehet:Dalja 20[kV] J06 Dalja Nr.4 (kodi: 11000075) prej orës 10:00 – 10:15 dhe 14:00 – 14:15.Vendet: Rr.Sali Nivica dhe Ob-II  Hyr.I, Lagjja e Spitalit, Ndue Përlleshi Stand.-Ob 4 Hy-5,Bahri Fazliu B-B K / 5 – 24, Ndue Përlleshi DEKKO Kons, Mati  I Lenti 1-I/6, Lagjja e Spitalit Kodra e Diellit II, Theodor Muzaka Hyr.I-Nr.3, rr.Agim Ramadani, rr.Jakov Xoxa Bll-2, Mat-1 Bll.A17 Objekti II Hy 1/9, rr. Agron Rrahmani Royal Plaza-A3, Rrahim Beqiri Lam B/24, rr.Isa Kastrati Ob.-2, 12 J construction Ba-13.Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.4.NS 110/10(20)kV Prishtina 7NS 20/0.4[kV] Liridoni-Abaz Zeqiri(Kodi: 19000075190) prej orës 10:00 deri në ora 14:15.Vendet: Në pjesë e rr. Ahmet Gashi.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i kthinave në nënstacionin 20/0.4 [kV/kV] Liridoni – Abaz Zeqiri.5.NS 110/35/10 [kV] PalajNga Dalja 10[kV] Palaj-Dalja 1 do të ndërprehet:NS 10/0.4[kV] TS Grabovc – Zogianët (Kodi: 18024001050) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.Vendet: Grabovc te Zogianët.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, demontimi i shtyllave 0.4[kV].

Punime nga palët e treta1.Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehen Ts-i:Dalja 10 kV Luzhan (kodi: 10013011)  nga orës 10:00 deri në ora 15:00.Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra,  Verbovcët,  Lupçi i Poshtëm,  Vranidoll, Tenezhdoll dhe Kazerma e FSK-së në Vranidoll.Arsyeja: Punimet që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.2.Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:Dalja 10(kV) Montingu (kodi:15019007) nga ora 11:00 deri 12:00.Vendet: TS Bajram Avdullahu, NNT noti, Monting, Neëpremix, NTP Dalma, Lagjja Shaqiri dhe TS Ismajl Jakupaj.Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.3.Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:NS 20/0.4[kV] TS Lagjja e spitalit 1 (kodi: 19000075189 ) nga ora 09:00 deri 15:00.Vendet: Lagjja e Spitalit – një pjesë.Arsyeja: Zhvendosja trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

Punime nga palët e treta1.NS 110/10[kV]  Istog do të ndërprehet:Dalja 10[kV] Istog Qendra (kodi:54000013)  nga ora 11:00 deri 15:30.Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.FerizajPunime të domosdoshme për siguri të sistemit1.TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 10:00 deri 11:00.Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i grupeve matëse të dëmtuara.

2.Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:Dalja 10[kV] Rashinca (Kodi: 41046001) nga ora 11:00 deri 12:00.Vendet: Fshatrat: Davidovc, Gjergjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, instalimi i përçuesve të tensionit.3.TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:Dalja 10 kV Ylli 1 (kodi: 40042015)  nga ora 13:00 deri 14:00.Vendet:rr 12 Qershori, rr Deshmoret e Kombit, një pjesë e rr. Ismail Qemajli, një pjesë e rr. Tahir Sinani, Sheshi Hyre Emini, një pjesë e rr. Toni Bler, Hekurudha, Kinemaja  re, KEDS-i dhe Hoteli (MBTS).Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i grupeve matëse të dëmtuara.4.Nga TS 35/10[kV] Kaçaniku II do të ndërprehet:LP 10kV J04 Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40045004 ) nga ora 15:00 deri 16:00.

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i grupeve matëse të dëmtuara.5.Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:Dalja 10kV Komogllava (kodi: 40000009) nga ora 09:00 deri 17:00.Vendet: Fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension në projektin, Komogllavë Abazët.Punime në projekte investive1.

Nga TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:Dalja-20(kV) Drenica (kodi: 41048001) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.Vendet: Një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.2.Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:NS 10/0.4kV  Komoran te Vilaket  (kodi: 16023007103) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.NS 10/0.4kV Komoran te Berishet (kodi: 16023007104) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.NS 10/0.4kV Komoran te Mulaket (kodi: 16023007105) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.

Vendet:  Komoran te Villakët, Komoran te Berishët dhe Komoran te Mulakët.Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.3.Nga TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:NS 20/0.4kV TS Fushticë e Lartë I (Bytyqët) (kodi: 41048001003) nga ora 09:00 deri 16:30.Vendet: Një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i trafostacionit të ri dhe linjës së re, Projekti: Kizharekë Qelavit II.Punime nga palët e treta1.Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) ngs ora 09:00 deri 11:00.Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset privateArsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

Punime nga palët e treta1.Nga TS 10kV Gjakova II do të ndërprehet:TS 10/04 kV TS 340 (kodi: 81000116362) nga ora 08:30 deri 09:30.Vendet: Qendra e qytetit.Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.2.Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:Dalja 10kV 18 Nëntori (kodi: 82081004) nga ora 11:00 deri 14:00.Vendet: Xërxë – kryesisht konsumatorët komercial – bizneset.Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë