Njihuni me të riun nga Llapushniku që prodhoi veturën me të cilën po e mahnitë Italinë, kaq pritet të jetë çmimi i saj

Qëndrim Thaqi, nga fshati Llapushnik i Drenasit, wshtw kosovari i parë i cili ka prodhuar prototipin e makinës luksoze dhe pritet ta shfaq në treg në janar të vitit të ardhshëm.

Në një intervistë për IndeksOnline ka shpalosur detaje nga historia e tij të cilën e kishte vetëm ëndërr e deri te realizimi i gjithë kësaj historie.

Mes lotësh, Thaqi, tregoi për emigrimin e tij drejt Italisë i cili i hapi shumë dyer që tashmë ka bëre kosovarin e parë, pjesë e biznesmenëve më të famshëm të veturave luksoze në Itali.

Ai pritet që të debutojë në skenë me veturën prototip, punë dore tërësisht me 25 janar në Itali e 17 shkurt në Kosovë.

Intervistën e tij të plotë e gjeni më poshtë:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë