Market ‘Sharri’ në Komoran nuk i pranon më 2 eurot/ Pronari tregon arsyen dhe rrëfen një ngjarje interesante që i ndodhi në bankë

Pronari i rrjetit të supermarketeve ‘Sharri’ në Komoran ka thënë se nuk po e pranojnë më monedhën prej 2 eurove, pasi e njëjta është falsifikuar shumë në treg.

Ai thotë se biznesi i tij është dëmtuar shumë nga pranimi i 2 eurove fals dhe kjo e ka detyruar të mos e pranojnë për një kohë.

Pronari tregon se janë tri ose më shumë lloje të falsit ku nganjëherë nuk po mundet t’i dallojë as banka.

Ndiqeni storien e DrenicaOnline:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë