Deri në 3.70 euro kg i postermave në treg të Komoranit [VIDEO]

Tregu i kafshëve në Komoran çdo të shtunë është i hapur për tregtarë e blerës.

Aty tani po shiten postermat ndërsa çmimi për një kg (i gjallë) po varion nga 3.40 deri në 3.70 euro.

“Kronika” në bashkëpunim me “DrenicaOnline” kanë realizuar një storie nga pazari i madh i kafshëve në dalje të Komoranit ku flasin tregtarët dhe blersit.

Ndiqëni storien në vijim:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë