Kjo pamje është në Sllatinë- rruga Pejë-Prishtinë

Pamja në foto na vije nga lexuesit e DrenicaOnline dhe është realizuar në Sllatinë.

Sipas tyre, rruga është e papastruar dhe kërkohet kujdes maksimal.

 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë