Mjekët dhe Infermierët nga Drenasi, marrin pjesë në Kongresin e Shkencave Mjeksore në Tiranë

Në kongresin ndërkombëtar të shkencave mjekësore marrin pjesë edhe Mjekët dhe Infermierët nga Drenasi, ky eveniment është mbajtur në Tiranë.

Po ashtu në këtë event ka n marrur pjesë Profesorë dhe Akademikë të mirënjohur të Universiteteve Ndërkombëtare dhe kombëtare. Të pranishëm ishin më tepër se 100 personalitete akademike të huaj dhe më teper se 300 vendas. Si dhe pjesëmarrja e Profesorëve dhe e Akademikeve të shquar të Universiteteve Ndërkombëtare të standartëve të larta si Universiteti i Barit, Universiteti i Sienes, Universiteti “La Sapienza” Romë, Universiteti “Gabriele d’Annunzio’, Chieti, Universiteti i Napolit, Universiteti i Maqedonisë, Universiteti i Prishtinës, Universitete Gjermane etj.

Gjithashtu, figura të spikatura të mjekësisë
shiptare, profesorë të stafit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

Po ashtu janë prezantuar rreth 500 punime
shkencore, 100 prej të cilave nga profesorë të huaj.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë