Meda dhe Gold Ag vizituan Ramiz Lladrovcin, morën mirënjohje

Mehdin Pergjeçaj – Meda dhe Arian Agushi- Gold Ag sot kanë qenë mysafir të kryetarit të Drenasir, Ramiz Lladrovci.

Ky i fundit ua dhuroi nga një mirënjohje për krijimtarinë e tyre muzikore.

Postimi i Lladrovcit:

Dy artistëve të shquar të cilët historinë tonë të re e kanë pasqyruar me atdhedashurie pasion në krijimtarinë e tyre muzikore, Mehdin Pergjeçaj – Meda dhe Arian Agushi- Gold Ag, ua dhashë nga një mirënjohje.

Mirënjohja ime për Medën e Gold Ag, është e lidhur edhe me bashkëpunimin gjatë muajit të mërgatës, të cilët kanë ardhur në Drenas për të kënduar para mijëra qytetarëve.

Mirënjohja për artistët që po i përjetësojnë personalitetet e historisë tonë të re dhe të kaluarën tonë është edhe mirënjohje përpublikun që përcjell këta artistë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë