Vajza në foto quhet Serbeze Gashi, është e zhdukur- policia kërkon ndihmë për ta gjetur

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj  për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të zhdukur me autorizim të Prokurorisë Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i zhdukur është:

SERBEZE (Istref) GASHI,  e ,lindur me 06.06. 2008, në Pejë.PERSON I ZHDUKUR

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të zhdukur në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)039 432 327-Drejtoria Rajonale PejëE-mail adresa: info@kosovopolice.com

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë